Doeltreffende interface

Intuïtief: nog lang niet altijd en overal vanzelfsprekend. Je ziet iets en je weet hoe het werkt, door gebruik te maken van bekende en herkenbare onderdelen in de interface. Zowel op de desktop als mobiel. Online Dossier is nu eenmaal gemaakt met de cliënt en zorgprofesional in het achterhoofd. Dat heeft zich vertaald in een bewezen doeltreffende interface.

Nu kunnen wij dat wel vinden, maar we hebben dit onze gebruikers dan ook meerdere malen gevraagd. Zo vindt meer dan ⅔e van de mensen die zelf zeggen niet handig met computers te zijn het werken met Online Dossier makkelijk. Dit bleek uit recent onderzoek onder cliënten bij één van onze klanten. Daar doen we het voor.

Maar ook voor professionals is het belangrijk om eenvoudig zowel samen met de client of als voorbereiding of na de werkzaamheden met de client verslaglegging te realiseren, huiswerk te maken, te chatten met de client of taken te plannen. Met een helder dashboard, notificaties en dezelfde intuïtieve interface kan ook de zorgprofessional zonder ICT-graad uitstekend uit de voeten met Online Dossier.

Is je interesse gewekt?

Laat een berichtje voor ons achter!