Snelle realisatie

Maatwerk is altijd een lastig thema: de standaardoplossing voldoet voor een groot deel, maar nét niet helemaal. We hebben daarom vanaf de start Online Dossier zo gemaakt dat maatwerk geen ingewikkeld probleem is, maar eerder een leuke manier om Online Dossier interessanter te maken voor alle gebruikers van Online Dossier.

Wij kunnen heel snel leveren. Inventarisatie van de werkprocessen, inventarisatie van de rapportagebehoeften, inrichting van Online Dossier én het trainen van professionals kunnen wij met jouw samenwerking in korte tijd realiseren.

Voor maatwerk hebben we een extreem korte time to market: onze ontwikkelagenda denkt in weken en niet in maanden of jaren. Dus, als je het hebt bedacht zetten wij het in een mum van weken om in de gewenste functionaliteit. Ook denken we met je mee: is dit de slimste manier om je doel te bereiken?

Of je altijd maatwerk nodig hebt? Dat denken we niet – er is immers al veel voorhanden. Ook het maatwerk van andere organisaties: we vinden dat als we eenmaal iets gemaakt hebben, dat dit alle gebruikers ten goede moet komen. Zo wordt publiek geld maar één keer gespendeerd aan een bepaalde functie.

Is je interesse gewekt?

Laat een berichtje voor ons achter!